În ultima vreme se tot discută despre programul „Prima Casă”. Nu voi intra în amănunte privind acest program deoarece le puteți găsi peste tot pe net. Le puteți urmari și în materialul video de mai jos. Am văzut că acest program a stârnit sute de controverse. Cu toate astea am decis sa incerc si eu. Am fost deja la prima banca. E vorba de ING. Nu aveau inca normele de aplicare care trebuie sa vina pana pe 15 iulie dar mi-a facut un calcul. Ma incadrez pentru suma de 45.000 E. Voi merge zilele urmatoare si la celelalte banci inscrise in program si reveni cu amanunte.

P.S. Am vazut multa confuzie in ceea ce ii priveste pe cei care au semnat ieri primul contract de credit in cadrul acestui program asa ca vreau sa fac niste lamuriri:
familia respectiva a depus dosarul in urma cu aprox. 1 luna pentru un credit ipotecar standard. Intre timp a aparut acest program si au fost sunati de la banca si intrebati daca nu vor sa incerce sa obtina creditul prin Programul Prima Casa.


Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Prima casa - episodul 2 - Lutyk · 23 martie 2021 la 3:09 PM

[…] și Intesa și la toate am primit același răspuns: nu au primit încă normele de aplicare pentru Prima Casă, să revin după 15-16 […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar