Vă mai amintiţi plăcuţele din parcuri cu „Nu călcaţi iarba”. Degeaba se bucura lumea că s-a dat liber la iarbă căci se pare că acele plăcuțe vor reveni la modp prin parculețele noastre din Bucale:

„Călcaţi iarba, dar numai în locurile amenajate! Jucati-vă pe spaţiile verzi, dar în echipe mici! Bucureştenii care se bucurau că vor putea folosi spaţiile verzi din parcuri aşa cum fac locuitorii atâtor alte capitale din lume, vor avea o surpriză neplăcută.
Consiliul General al Capitalei a hotărât că accesul pe iarbă în parcuri va fi permis numai în anumite perimetre care vor fi semnalizate prin indicatoare, potrivit Evenimentul Zilei.
Mai mult, cei care vor să se joace pe iarbă vor întâmpina un impediment. Grupul nu trebuie să fie mai mare de cinci persoane, altfel riscă amenzi de 350 până la 1.000 de lei. Motivul? „Şi la cinci persoane pagubele care s-ar putea produce spaţiului verde sunt destul de mari”. Cu alte cuvinte, iarba este acolo pentru a fi privită. Şi cam atât.”

Sursa: Antena3.ro

Categorii: Bucuresti

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

1 comentariu

Parcul Floreasca - Lutyk · 23 martie 2021 la 5:57 PM

[…] Până acum câţiva ani Parcul Floreasca nu prea era căutat de părinţi şi nici de copii deoarece nu existau decât 2 locuri de joacă şi alea cu leagăne vechi şi de multe ori rupte, iar iluminatul public încă nu se inventase pentru acest colţ de Bucureşti. […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar