Patinoarul Floreasca

In 14 aprilie 2009 postam pe www.domnuleprimar.ro urmatorul text:
“Domnule primar,
Ce se intampla cu Patinuarul Floreasca? Saptamana trecuta a fost demontata mantinela iar santul care inconjura patinuarul si in care se aflau tevi pentru instalatia de inghetare a fost astupat. Se adeveresc zvonurile de acum cativa ani ca pe locul patinuarului se va ridica un hotel sau un complex comercial? Cum ramane cu lupta impotriva rechinilor imobiliari?”
In data de 29.04.2009 Primarul sectorul 1, Andrei Chiliman, a postat acolo un raspuns in care spunea ca a luat act de solicitarea mea si ca va reveni cu informatii.
Dupa exact 1 luna a revenit cu respectivele informatii:

“Referitor la sesizarea dumneavoastra inregistrata la Primaria Sectorului 1, permiteti-mi sa va comunic ca in urma controlului efectuat in teren s-a constat urmatoarele:

Lucrarile de la Patinoarul Floreasca nu au fost autorizate de Primaria Sectorului 1. Astfel, societatea comerciala care a demarat lucrari neatorizate de reparatii capitale si reamenajare a complexului Floreasca, constand in construirea unei piscine ingropate, a unui bar acoperit si reconfigurarea compartimentelor, a fost sanctionata contraventional de angajati ai Directiei Inspectie Sector 1, in conformitate cu art. 26 lit a, din Legea 50/1991 republicata. Deasemenea, in baza aceluiasi act normativ, s-a dispus sistarea lucrarile fara autorizatie de construire.

Din imaginile de mai jos se vede cat de mult le pasa de faptul ca primaria a dispus sistarea lucrarilor. Lucrarile continua.
Din pacate cainii (autoritatiile) latra, caravana trece.

Facebook Comments

3 comentarii la „Patinoarul Floreasca”

  1. Pingback: Patinoarul Floreasca (2) | Elucubraţii

  2. Pingback: Patinoarul Floreasca (3) | Elucubratii

  3. Pingback: Parcul Floreasca – continuare | Elucubratii

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.