Magazinul de buzz

Am descoperit recent un site foarte misto. E vorba de BuzzStore, de unde, dupa ce te inscrii, primesti gratuit diverse chestii. Cum adica sa primesti moca ceva. Cine in zilele noastre iti mai da ceva, chiar si un capat de ata pe degeaba.
Ei fac contracte cu diferite firme si ne dau noua sa testam produsele pe care vor sa le lanseze sau deja lansate daca au nevoie de informatii despre ele. De exemplu, ultima campanie a fost desfasurata impreuna cu cei de la Isostar. Din pacate eu am descoperit chestia asta prea tarziu.
Dupa ce iti faci cont pe site, urmaresti campaniile si te inscrii la ele in masura in care esti tentat de produse. Daca esti selectat (in functie de profilul completat in cont), primesti pachetul acasa cu produsele oferite spre testare, fara sa platesti absolut nimic. Tot ce trebuie sa faci este ca dupa ce le incerci sa iti spui parerea pe blogul personal sau in retelele de socializare unde ai cont.
Mi se pare o idee super tare. Folosesti niste produse sau servicii noi, uneori inainte ca ele sa fie comercializate, adica inaintea oricui altcuiva si asta fara sa scoti nici un banut din buzunar. Nici macar pentru transport.
Pe site si pe pagina de Facebook gasim participantii la campaniile precedente, impresiile acestora despre ceea ce au testat si multe alte informatii.
Cum se zice prin popor, „dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista”. Acum ai ocazia de a-ti baga in traista unele diverse chestii gratuite si poti face asta inregistrandu-te pe BuzzStore.
Succes!

2 thoughts on “Magazinul de buzz

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.