Descoperă „Comoara cumpărăturilor”

Mulţi poate au văzut la TV noua reclamă Lyoness:

Despre ce este vorba, adică să vă explic ce am înţeles eu. Este vorba despre o tombolă cu premii de 2 milioane de euro. La acest joc poate participa oricine, indiferent dacă e sau nu membru Lyoness. Dacă nu eşti membru Lyoness şi vrei să participi, intri pe site-ul jocului: https://key.lyoness.net/, îţi faci cont şi joci un joculeţ care săptămânal îţi aduce o cheiţă. Fiecare astfel de cheiţă reprezintă o sanşă de a câştiga un premiu la tragerile lunare şi anuală.
În plus, cei care sunt membrii Lyoness, pe lângă faptul că primesc bani înapoi la fiecare cumpărătură, de fiecare dată când fac o cumpărătură mai mare de 45 de lei primesc în plus o cheiţă. Şi mai primesc câte o cheiţă pentru fiecare recomandare directă.
Vor mai exista nişte cheiţe pentru cei care identifică în mass-media coduri bonus şi le introduc pe site la secţiunea „răscumpărare cod bonus”.
Amu, asta-i ce am înţeles eu din regulament. Ca la orice alt joc, cine vrea să joace trebuie să citească mai întâi condiţiile de participare.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.