Munca la domiciliu

Am fost rugat de cineva să mă interesez de munca la domiciliu. Unde şi cum poate începe cineva să muncească acasă pentru lipit plicuri, confecţionat diverse chestii, asamblat electronice etc. Şi m-am uitat. Dar nu găsesc nimic. Sunt o grămadă de firme şi site-uri dar la multe dintre ele dacă aplici primeşti un mail automat care îţi spune să trimiţi nişte bani (cca. 50 lei) în plic. Altele nici măcar nu răspund la mail. La o căutare mai serioasă pe net a respectivelor firme constaţi că sunt ţepe. Ceea ce e de aşteptat. Cum dracului să trimiţi bani în plic. Banii eventual îi trimiţi cu mandat poştal sau prin virament bancar ca să ai şi tu o dovadă că ai trimis banii ăia. Altfel dacă îi pui în plic şi apoi face plângere la poliţie pentru înşelăciune cum dovedeşti că ai trimis suma respectivă.
De 2-3 zile caut o firmă care să ofere de lucru la domiciliu dar nu găsesc. Nu vreau să cred că nu există şi firme serioase cu care să faci un contract pe baza căruia să prestezi acasă munca pe care o vrei. Dar nu reuşesc să dau de ele. Cine ştie de ele tace mâlc, doar cei care au luat ţeapă vorbesc şi e plin netul de ei.
Voi ştiţi astfel de firme?

sursa foto: a1.ro

12 thoughts on “Munca la domiciliu

 1. Danut

  iulie 31, 2012 at 3:34pm

  Sunt din Bucuresti,si sunt foarte interesat de lucru la domiciliu.Contactati-ma cat mai repede.Va multumesc

 2. Maria

  noiembrie 17, 2012 at 4:50pm

  As dori sa lucrez acasa. Astept oferte.

  • Lutyk

   noiembrie 20, 2012 at 11:50am

   Nu am astfel de oferte. Eu, personal, obtin venituri suplimentare din dezvoltarea afacerii Lyoness.

 3. Danut

  noiembrie 18, 2012 at 10:22am

  Buna dimineata,eu si sotia mea cautam de mult timp sa lucram la domiciliu dar nu am gasit nimit.De la inceputul anului tot stam pe internet si cautam dar nimic concret,serios si sigur.Daca aflati ceva va rog sa ne contactati si pe noi(iordanmihai [at] gmail . com)

  • Lutyk

   noiembrie 20, 2012 at 11:53am

   Daca voi afla ceva voi posta un articol aici pe blog. Pana atunci, in timpul liber, dezvolt afacerea Lyoness.

 4. matei maria

  noiembrie 16, 2014 at 6:58pm

  buna seara as maria matei si eu caut de ce vreme de munca la domicliu sant din judetul arad cusut papuci sau insirat margele lipit plicuri ma gasit la adresa mariamatei83@yahoo.com multumesc mult

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.