Cashcow

Săptămâna şi concursul? Aşa pare. Acum invitaţia de participare la concurs vine din parte BlogAwards si pentru a participa trebuie sa pui un post pe blog in care sa explici pe intelesul tuturor cum functioneaza Cashcow.
Păi hai să vedem cum functionează chestia asta cu vaca lichidă.
În primul rând îţi faci cont. Apoi, fiind logat în contul de pe site-ul cashcow cauti acolo pe site comerciantul care te interesează şi intri pe descrierea lui. Buuun! Până aici a înţeles toată lumea?
Mai departeee. Mai departe scrie în carte. De aici, din descriere, urmaţi legătura (link-ul) către comerciantul online cumpăraţi şi această cumpărătură se înregistrează în contul de pe cashcow. Când comerciantul respectiv plăteşte factura cu discounturi către cashcow atunci primiţi şi voi bani înapoi. Clar?

sursa foto: cashcow.ro

Facebook Comments

3 thoughts on “Cashcow

 1. Stefan Murgeanu

  iunie 18, 2012 at 10:31pm

  ti-ai pierdut increderea in original si incepi sa faci reclama clonelor ieftine? mult noroc, o sa ai (aiba) nevoie 🙂

  • Lutyk

   iunie 18, 2012 at 10:44pm

   Nu mi-am pierdut increderea. Particip doar la un concurs. Nu mi-ar strica o tableta pentru noul model de A4 bazat pe filmulet. 😀

 2. Copiatorii | Elucubratii

  iulie 5, 2012 at 10:43am

  […] cumpărăturile fizice din magazinele clasice. Amu’ văz că au mai apărut şi ăştia de la cashcow dar care sutn axaţi doar pe on-line shoping. Dar sistemul e identic cu cel de la Lyoness. Aceeaşi […]

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.