Care te fac un maraton?

Urmăresc de ceva vreme blogul lui Andrei Roşu şi nu de puţine ori m-am întrebat ce-ar fi dacă … Ce ar fi dacă aş începe şi eu să alerg şi, de ce nu, să particip şi eu la o şmecherie din asta de se face periodic prin Bucureşti şi îi zice MARATON. Am mai scris aici despre Andrei, aşa că nu mai intru acum în detalii.
Un alt blog pe care îl urmăresc de prin octombrie, de când am fost la un Lyoness Day şi unde a fost şi el invitat, e cel al lui Adrian Soare. Văzusem în reader de câteva zile titlul articolului dar abia acum mi-am făcut timp să îl citesc: Primul meu maraton. La o primă impresie, citind doar titlul, am crezut că tocmai a participat la un maraton.Dar, nu. In stilul caracteristic, el lansează o provocare şi invită pe toată lumea să participe la Maratonul Internaţional Bucureşti, care o să aibă loc pe 7 octombrie.
Tot din acelasi articol al lui Adrian Soare, am aflat ca există un site (My asics) unde cei care vor să participe la un maraton îşi pot face un program personalizat de antrenament în funcţie de mai mulţi parametri. Mi-am făcut şi eu cont şi deşi nu mă lasă să setez data limită 7 octombrie şi mă impinge pe 31 voi încerca să mă încadrez în timp. Cine vrea să îmi urmărească progresele găseşte profilul meu „acilea”.
În plus, pe lângă programul aista personalizat, începând de luni voi merge pe jos până la muncă şi înapoi acasă. Voi merge cu ratb-ul doar în dimineţile ploioase. La întoarcere nu mă deranjează pe mine câţiva stropi de ploaie.
DRACE! Chiar acum în timp ce scriu aceste rânduri, îmi dau seama că nu pot participa la maraton. În perioada 26 sept. – 8 oct. sunt la Barcelona. Am deja biletele luate. DAMN!
Rămâne în vigoare programul de pregătire, chiar dacă nu voi putea participa. Având în vedere că în acest moment, cu cele 111,5 kg ale mele, termin cu greu o tură de parc în Floreasca (0,5 km) tare sunt curios care o să fie situaţia în septembrie.

sursă foto: hotnews.ro

Despre Lutyk

Pusca si cureaua lata, Ce sedentar eram odata! :)
Acest articol a fost publicat în Auto-Moto-Velo-Sport, Bucuresti și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Care te fac un maraton?

  1. Pingback: Barcelona, sosesc! | Elucubratii

  2. Pingback: O lună de alergări | Elucubratii

  3. Pingback: Olimpiada 2012 | Elucubratii

  4. Pingback: De la 0 la 21. Si numaratoarea continua.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.