Anarhia f**e Romania

Dupa ce din cauza lor, multi au renuntat sa mai mearga pe stadioane sa vada un meci de fotbal. Printre alte motive, din cauza lor, Steaua refuza sa se intoarca in Ghencea unde ii e locul.Si pentru ca fotbalul e in vacanta si nu mai au unde sa se refuleze, au gasit o supapa in manifestatiile pasnice care au avut loc la zilele acestea in Bucuresti. Unii ii fac huligani, dar golani si huligani au fost cei care au ocupat in urma cu 22 de ani Piata Universitatii in mod pasnic, fara violenta. Cantecele cantate atunci sunau cam asa:
„Dorul ne e frate si adanc ne scurma
Visul libertatii ne e sfant meleag
Fara violenta, nu suntem o turma
Libertatea insesi e al nostru steag.”
Niste redusi mintal care ar trebui care ar trebui bagati in camasa de forta si inchisi. Si aruncata cheia. Sau sa fie pusi la munca silnica ca sa plateasca EI stricaciunile facute. „Niste lasi si niste fameni”, cum spunea candva Mihail Eminovici cel pe care trebuia sa-l sarbatorim ieri, niste nespalati care vin sa razbune in public bataile primite acasa de la mamica si de la taticu sau de la neveste. Si cum sunt prea prosti ca sa poata rezolva problemele acolo unde ele apar, pe calea dialogului, vin la manifestari publice, ascunsi in multime si se descarca.
Si pentru ca gunoiul Urban, ii face pe manifestantii viermi, dupa modelul celor care ii faceau golani huligani si animale pe cei din piata, propun sa facem ca si atunci si sa transformam „porecla in renume, asa cum bardul din Mircesti ar spune”.

Despre Lutyk

Pusca si cureaua lata, Ce sedentar eram odata! :)
Acest articol a fost publicat în Bucuresti, Politica, Romania, Socio-economic și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Anarhia f**e Romania

  1. cdmitroi spune:

    :)) tare mi-as dori sa vad cum munceste un nene bagat in camasa de forta! :)) vorbesti din experienta =)) ?, hai ca nu am vrut sa fiu rau 😉

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.