Auchan

În concediul recent încheiat am fost şi în magazinul Auchan situat în centrul comercial Gramont din Toulouse. În primul rând că e mult mai mare decât „hipermarchetul” cu acelaşi nume din Titan. Dar nu despre asta vreau să vorbesc aici, ci despre un mic aparat pe care îl pun la dispoziţia clienţilor cei din magazinul franţuzesc. Aveţi mai jos pliantul de prezentare al acestui aparat.

Aparatul ăsta îl procuri de la intrarea în hipermarchet şi cu el scanezi codul de bare al produselor pe care vrei să le cumperi. În felul ăsta scapi de surprizele de la casa de marcat când constaţi că preţul produselor este altul decât cel afişat la raft.
În plus pe ecranul acestei jucării ai tot timpul afişat totalul a ceea ce ai scanat aşa că dacă ai o sumă fixă pentru cumpărături scapi de situaţia în care trebuie să dai unele produse înapoi pentru că nu îţi ajung bănuţii.
Şi asta nu e tot. Cei care folosesc acest serviciu oferit de Auchan au case dedicate la care se prezinta, predau aparatul si platesc totalul inscris pe el.
Din câte am înţeles aceste aparate sunt introduse în Franţa din 2007. Nu ştiu dacă ele se găsesc şi alte hipermagazine din Franţa dar sunt tare curios câţi ani vor mai trece până o să apară aşa ceva şi în magazinele Auchan din România.

3 thoughts on “Auchan

 1. Diana

  iulie 10, 2011 at 3:35pm

  Super tare… ufff… așa e la ei… la noi nu cred că o să vedem prea curând așa ceva.

  • Lutyk

   iulie 12, 2011 at 8:09am

   Din pacate nici eu nu cred ca vom vedea asa ceva in magazinele noastre in curand.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.