Construirea calvarului

sursa foto: forum.metrouusor.com

Cică în primul trimestru al anului de graţie 2011 o să înceapă construcţia parcării subterane din Piaţa Dorobanţi. În aceeaşi perioadă este preconizată începerea lucrărilor la parcarea şi pasajul subteran din piaţa Charles de Gaulle. De fapt aici lucrările au început deja cu mutarea biscuitelui din mijloc. Vor începe şi lucrările pentru pasajul de la Piaţa Scînteii, pardon Piaţa Presei Libere.
Dacă la astea mai adăugăm şi lucrările aflate în execuţie de pe Barbu Văcărescu / Aerogării şi pe cele de la pasajul care supratraversează Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca rezultă că accesul la aeroporturile capitalei şi la DN1 va fi un adevărat calvar.
Măcar de ar fi fost gata autostrăduţa Bucureşti-Ploieşti. Dar asta nu cred să fie gata înaninte de toamna lui 2012, că de, trebuie să se laude şi guvernanţii cu ceva în campania electorală ce va să vină.
Nu zic că aceste lucrări nu trebuie făcute dar parcă sunt prea multe în acelaşi timp într-un spaţiu relativ restrâns. Şi, ca şi governanţii, dom’ primar vrea să aibă şi el cu ce se lăuda primăvara viitoare în lipsa autostrăzii suspendate.

Despre Lutyk

Pusca si cureaua lata, Ce sedentar eram odata! :)
Acest articol a fost publicat în Bucuresti și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Construirea calvarului

 1. Escu spune:

  bre, nu fi mai rau ca o femeie… nici fara parcari…nici cu parcari in lucru..pai hotara-te!

  • Lutyk spune:

   Eu vreau parcari finalizate nu in lucru. 😀
   Eu doar constatam ca intr-un spatiu relativ restrans din nordul capitalei vor fi o gramada de lucrari ceea ce o sa duca la inrautatirea conditiilor de trafic.

 2. Si macar daca vor fi solide toate. Parca vad ca o sa ne pice pasajele pe capota masinii, soselele se vor umple de gauri la primul fulg de zapada, cladirile vor cadea ca la implozii (pentru ca si aici se fac niste schimbari majore) samd. Domne, e clar, nu mai sunt injinerii aia betivi de pe vremea lui Ceasca, care au facut totul zdravan si viabil!
  Macar daca se lauda sa faca ceva bun ca trec prin pasaje si familiile lor, pana una alta.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.