Construirea calvarului

sursa foto: forum.metrouusor.com

Cică în primul trimestru al anului de graţie 2011 o să înceapă construcţia parcării subterane din Piaţa Dorobanţi. În aceeaşi perioadă este preconizată începerea lucrărilor la parcarea şi pasajul subteran din piaţa Charles de Gaulle. De fapt aici lucrările au început deja cu mutarea biscuitelui din mijloc. Vor începe şi lucrările pentru pasajul de la Piaţa Scînteii, pardon Piaţa Presei Libere.
Dacă la astea mai adăugăm şi lucrările aflate în execuţie de pe Barbu Văcărescu / Aerogării şi pe cele de la pasajul care supratraversează Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca rezultă că accesul la aeroporturile capitalei şi la DN1 va fi un adevărat calvar.
Măcar de ar fi fost gata autostrăduţa Bucureşti-Ploieşti. Dar asta nu cred să fie gata înaninte de toamna lui 2012, că de, trebuie să se laude şi guvernanţii cu ceva în campania electorală ce va să vină.
Nu zic că aceste lucrări nu trebuie făcute dar parcă sunt prea multe în acelaşi timp într-un spaţiu relativ restrâns. Şi, ca şi governanţii, dom’ primar vrea să aibă şi el cu ce se lăuda primăvara viitoare în lipsa autostrăzii suspendate.

6 thoughts on “Construirea calvarului

 1. Escu

  ianuarie 16, 2011 at 12:28pm

  bre, nu fi mai rau ca o femeie… nici fara parcari…nici cu parcari in lucru..pai hotara-te!

  • Lutyk

   ianuarie 16, 2011 at 1:01pm

   Eu vreau parcari finalizate nu in lucru. 😀
   Eu doar constatam ca intr-un spatiu relativ restrans din nordul capitalei vor fi o gramada de lucrari ceea ce o sa duca la inrautatirea conditiilor de trafic.

   • vallym

    ianuarie 26, 2011 at 11:28am

    hai sa ne asumam si aceasta perioada, asa cum am trecut pri n calvarul asfaltarilor facute de Videanu…eu sper, muncind in centru Bucurestiului, ca dupa 2 ani se va rezolva si problema parcarilor

 2. alexdana (alexandrescu daniela)

  ianuarie 25, 2011 at 11:40pm

  Si macar daca vor fi solide toate. Parca vad ca o sa ne pice pasajele pe capota masinii, soselele se vor umple de gauri la primul fulg de zapada, cladirile vor cadea ca la implozii (pentru ca si aici se fac niste schimbari majore) samd. Domne, e clar, nu mai sunt injinerii aia betivi de pe vremea lui Ceasca, care au facut totul zdravan si viabil!
  Macar daca se lauda sa faca ceva bun ca trec prin pasaje si familiile lor, pana una alta.

  • Lutyk

   ianuarie 31, 2011 at 3:00pm

   Nu cred sa fie probleme de rezistenta. Iar in privinta gropilor totusi iarna asta parca e mai bine decat in anii trecuti

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.