Magistrala VII de metrou

Cica Metrorex vrea sa faca inca o magistrala de metrou. A VII-a. Intre soseaua Alexandriei si Voluntari. Dar oare care sunt magistralele V si VI. Eu nu stiu nici macar sa fi inceput lucrarile, cu atat mai putin sa fie gata.
Si ca in cazul magistralei vesnic promise spre Otopeni unde se putea face mult mai repede si mai ieftin folosindu-se liniile de tren inca functionale sau cele dezafectate care strabat Bucurestiul sunt convins ca vor alege varianta cea mai scumpa si care o sa fie facuta la pastele cailor.
Aceasta magistrala, a 7-a, ar putea folosi in partea de nord-est a capitalei linia de tren existenta la Gara Obor care ar putea deveni si statie de metou, dar ma indoiesc ca o sa fie asa.

sursa harta: metrorex.ro

6 thoughts on “Magistrala VII de metrou

 1. Saturnianul

  octombrie 24, 2010 at 8:04pm

  Nici n-au inceput magistrala Drumul Taberei, care ar fi a 5-a, si deja vorbesc de a 7-a?!!! Mda, vorbele nu costa nimic de-aia se aunca in nestire cu ele. Eu pariez ca vine anul 2030 si o s-aveam 20 de magistrale din vorbe (nici macar pe hartie) si tot astea 4 de acum in realitate :))

  • Lutyk

   octombrie 24, 2010 at 8:06pm

   Eu cred ca ei construiesc magistrale de metrou precum autostrazile. Adica doar pe hartie. Ca tot tine metrorexul de min. transporturilor

 2. Diana

  noiembrie 2, 2010 at 10:02pm

  Ei nu au făcut practic nici 2 metri de tunel (că astea în exploatare, toate sunt săpate de dinainte de 89), le-a luat 20 de ani să deschidă capătul de M3, dar fac trei magistrale noi? Strănepoţi noştri sigur le prind.

 3. Lutyk

  noiembrie 3, 2010 at 10:19am

  eu cred ca astia au gasit un tunel facut de stramosi si vor sa il foloseasca pentru nopua magistrala. Acu ceva vreme aparuse pe la Unirii in urma unei surpari a strazii o bucata de canal colector. Cred ca asa le-a venit ideea si pe acolo o sa treaca metroul.

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.