Tembeliziunea Romana

De ani de zile TVR incasează nişte abonamente care sunt plătite cu factura de curent. Când vine vorba să renunţe la una din cele 3 surse de venit adică abonamente, publicitate şi bugetul de stat se vaită că nu au bani şi mulţi (da’ proşti) îi sar în apărare cum să nu se poate să laşi ditamai televiziunea naţională fără venituri că e săracă şi nu are puterea financiară a privatelor.
Dar dacă e atât de desculţă şi în curu’ gol atunci de ce nu rămâne un singur canal. De unde are bani să cumpere echipamente, să angajeze oameni pentru atâtea canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Info, TVR Internaţional şi poate or mai fi şi altele (fără număr). Şi cu toată sărăcia asta lucie a lor (sărăcuţii de ei) în care se zbat şi în momentele când economia duduie, nu doar în criză, aud că “meseriaşii” de la tembeliziunea naţională nu sunt satisfăcuţi cu cele 5 guri de canal deschise şi vor să facă şi TVR Sport.

asd

About Lutyk

Pusca si cureaua lata, Ce sedentar eram odata! :)
This entry was posted in Diverse and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Tembeliziunea Romana

  1. Pingback: Lutyk

  2. Diana says:

    Eu chiar nu înțeleg de ce nu poate trăi Televiziunea Rămână doar din publicitate, ca alte televiziuni, când are avantajul unei audiențe mai mari (din motive tehnice), iar publicitatea se vinde pe puncte de audiență.
    Plus că de pildă statul în loc să îi dea bani de la buget, ar putea să îi asigure în mod gratuit exclusivitate pentru uneel evenimente importante… iar bani din reclame…
    Dar stai… eu nu sunt manager TVR… poate nu înțeleg situația suficient de bine. 😆 Poate că e ceva mai presus de logică… Ironia sorții…

  3. Pingback: Lutyk

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?