Relatii

Pornind de la acest post al grapefruitului wordpressian si de la comentariile de acolo m-am decis sa scriu si eu cateva elucubratii legate de relatii.
Cred ca inainte de casatorie e utila o perioada de concubinaj. Fiecare dintre noi are niste tabieturi dezvoltate in timpul vietii anterioare casatoriei care pot fi acceptate, suportate mai greu sau mai usor de catre partener. Sigur ca intr-o relatie fiecare trebuei sa faca si compromisuri dar nici nu poti renunta la tot ceea ce esti doar pentru a fi pe placul partenerului. Si daca te intalnesti cu viitoarea sotie doar seara la o cafea si pe urma fiecare pleaca la casa lui nu ai cum sa-ti dai seama daca vei putea convietui cu respectiva persoana.
Asa cum am spus in comentariile la postul mai sus amintit, cred ca fiecare trebuie sa incerce inainte de casatorie si altceva! De ce? Ca sa nu existe tentatii si/sau suspiciuni ulterioare. Asa cum cei doi soti trebuie sa faca dragoste inainte de casatorie pentru a vedea daca sunt compatibili in pat. Intr-adevar o casatorie nu se destrama neaparat din cauza sexului dar lipsa placerii in timpul actului sexual creeaza frustrari si cel putin unul din parteneri va cauta placerea in alta parte. Iar asta va duce la reprosuri, certuri si in cele din urma la divort in cel mai fericit caz (sunt pline stirile de la ora 5 cu cazuri mult mai dramatice).
Sigur ca sunt si barbati (dar si femei) care indiferent de ce au acasa calca stramb, dar imi place sa cred ca sunt exceptii.
Nu mai suntem in Evul Mediu cand cuplurile chiar daca nu se intelegeau stateu impreuna deoarece le era frica de “gura lumii”. Acum lumea divorteaza foarte usor iar a te casatori in necunostinta de cauza poate fi o risipa de sanatate, timp, bani etc.
Si nu uitati! Sexul este izvor de sanatate! E modul cel mai placut de a face miscare! 😀

7 thoughts on “Relatii

 1. Unguru`

  decembrie 9, 2009 at 3:11pm

  Cel mai placut mod de a face miscare :)) Adevar ai grait, sa stii :))

 2. grapefruits

  decembrie 10, 2009 at 12:30am

  Not agree!!! Poate la baieti, dar la fete e diferit. Sau poate asa am fost eu educata… consider ca, cu cat experimentezi mai mult, cu atat e mai "stresant" pentru constiinta.

 3. cdmitroi

  decembrie 11, 2009 at 1:27pm

  🙂 izvor de energie:))
  Vrobesti ca un consumator de femei nu ca iubitor:D
  nu cred ca tre sa testezi masina inainte de a o cumpara, cum nu cred ca tre sa iti testezi femeia inainte de a te nuntii cu dansa (marita). Daca se intampla inainte, cu atat mai bine, nu mai intrii in stresul de dupa nunta, dar nu as categorisi ca e mai bine sau mai eau sa te alea-alea inainte sa vezi ce si cum. Omu se adapteaza, tre sa ai puterea sa o faci si dragostea necesara. am zis.

 4. ₤utic

  decembrie 11, 2009 at 1:35pm

  nu e vorba doar de a o testa pe ea ci si ea pe tine. E si un mod de a te testa tu pe tine. Fiecare dintre noi avem defecte care poate nu sunt vizibile la o cafea dar ies la iveala in timpul convietuirii. Ce rost are sa faci din casatorie o loterie?

 5. Grapefruits

  iulie 13, 2010 at 2:21pm

  Cum reusim sa ne ascundem in spatele mordenismului, doar pentru ca ni s-a ridicat traditionalismul la cap si pentru ca nu mai putem aprecia valorile.
  Indiferent de cati ani locuiesti impreuna cu iubitul/ iubita, multi inseala atunci, pentru ca se considera INCA liberi. Ce rezolvi in halul asta? A, curvarim legal 😉

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.