MaiChel ca Jackson

Pe aleea care îl deranja pe Cătălin se află şi un monument dedicat personajului:


Şi după cum se poate vedea desenatorii de piste pentru biciclete care l-au supărat pe acelaşi Cătălin în acelaşi post au fost atât de impresionaţi de bucata de piatră încât au uitat să mai traseze pistele pe aleea aia:


Pe Edy însă nu l-a impresionat. Aş zice chiar că îl încurcă bolovanu’ dedicat lui Michael Jackson căci a început să lucreze la dărâmarea lui:


Dar cum timpul alocat plimbării prin parc a fost prea scurt din punctul lui de vedere nu a avut timp să-şi termine treaba.

5 thoughts on “MaiChel ca Jackson

 1. bogdanic

  septembrie 15, 2009 at 7:11pm

  Sa creasca mare!
  in alta ordine de idei, am vorbit io cu niste caini din parc. Nici pe ei nu ii impresioneaza piatra aia. Ba chiar ii ajuta in mod prozaic.

 2. Lutyk

  septembrie 16, 2009 at 9:35am

  Mulţam fain!
  Câinii cred că sunt fericiţi! Au un WC public în plus

 3. cdmitroi

  septembrie 28, 2009 at 11:46pm

  imi vine sa imi iau campii. mama lui de negrotei imputit, sa nu mai aud de el ca m-am saturat cati bani se castiga de pe urma unui mort. Statuie lui Eminescu, Minulescu, Arghezi, Goga, Calugareanu, Pittis etc nu ar face, da negroteiului bicolor i-au facut. Incultii!!

 4. Lutyk

  septembrie 29, 2009 at 10:31am

  erau destule statui prin herastrau dar s-au gasit destui idioti sa le fure sau sa le vopseasca cu spray-uri. Sunt curios cat va rezista bolovanu asta pana va fi plin de grafiti

 5. […] un motiv bun sa nu mergem la scoala. Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson , si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele singurele melodii de joc fiind […]

Ai ceva de comentat? Atunci, ce mai astepti?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.