În data de 12 iunie înjuram aici pe cei de la Apa Nova şi de la primărie că lucrează la modernizarea reţelei telescopice. Asa cum spuneam si după cum se vede şi în poză durata lucrărilor este de 49 de zile dar nici până astăzi nu au trecut data începerii lucrărilor. Din spusele vecinilor lucrările au început din celălalt capăt al străzii în aceeaşi zi în care a apărut şi panoul:După un calcul sumar ieri s-au împlinit cele 49 de zile. Azi dimineaţă în dreptul blocului meu lucrările arătau aşa:


Şi aşa arată de aproximativ două săptămâni:


Norocul nostru că lucrările s-au făcut pe spaţiul verde de lângă blocuri şi au spart doar puţin din trotuar:

După cum puteţi vedea în poze lăcrările sunt delimitate ceea ce oricum este un progres faţă de acum câţiva ani. Aviz celor care spun că în România nu s-a schimbat nimic în ultimii ani.

Later edit: Cică săptămâna viitoare încep lucrările pentru izolarea termică a blocului. Suntem „ameninţaţi” cu începerea acestor lucrări încă din aprilie dar până acum nu s-a mişcat nimic. Rămâne de văzut dacă chiar vor începe şi cât va dura.

Categorii: Diverse

Vlad Robert M. Lutic

Blogger, scriitor, jurnalist.

3 comentarii

Despre reţelele telescopice. Iar. | Elucubratii · 23 mai 2011 la 3:10 PM

[…] cum spuneam în articolul Reţele telescopice din 30 iulie, la sfârşitul lunii respective lucrările trebuiau să fie finalizate. Deşi au […]

Elucubraţii: Reţele telescopice | Elucubratii · 23 mai 2011 la 2:17 PM

[…] Elucubraţii: Retele telescopice […]

Reabilitarea termică a blocurilor – 1 | Elucubraţii · 14 iulie 2010 la 9:47 AM

[…] Se aude că gropile făcute pentru reţelele telescopice nu vor fi astupate prea curand deoarece apa nova nu a platit lucrarile executate de Acvatot. var […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lutyk.ro is using WP-Gravatar